Hoe ziet jouw dag eruit?

De dagen op De Woenselse Poort hebben een vaste indeling. Je staat op tijd op en volgt een dagprogramma dat bij jou past. Naast verplichte taken, is er ruimte voor ontspanning en vrije tijd.

Je leeft samen met anderen op een afdeling. Dat houdt in dat je rekening houdt met elkaar. Je spreekt af hoe je met elkaar omgaat en wat wel en niet mag in de gemeenschappelijke ruimtes. Daarnaast regel je samen het huishouden. Bijvoorbeeld opruimen, boodschappen bestellen en koken.  

Overdag volg je een dagprogramma. In de vrije uren is er tijd voor een praatje, een spelletje, muziek luisteren of tv kijken.

Jouw dagprogramma

Het dagprogramma is voor iedereen anders. De afspraken staan in je zorgplan. 

Tijdens het dagprogramma leer je dingen die je nodig hebt om op een goede manier terug te keren naar de samenleving. Je leert lastige situaties en risico’s herkennen en krijgt hulp om ermee om te gaan. Zo voorkom je dat je terugvalt in gedrag waardoor je eerder in de problemen bent gekomen. Ook kun je nieuwe dingen leren en werkervaring opdoen.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Bekijk het dagprogramma

De dagen bij De Woenselse Poort hebben een vaste indeling. Jouw dagprogramma is opgebouwd uit de onderdelen hierboven. Bekijk het dagelijkse tijdschema.

Downloads

Kijk verder

Contact

We helpen je graag.

Meer weten? Neem contact met ons op.