Over De Woenselse Poort

De Woenselse Poort is onderdeel van concern GGzE. We bieden forensische en intensieve zorg aan mensen met een psychiatrische aandoening. Ons doel is om de risico’s beheersbaar te maken zodat een veilige terugkeer naar de samenleving of een andere woonvorm mogelijk is.

Behandelen in veiligheid

Veiligheid staat centraal bij De Woenselse Poort. We investeren in een veilige behandelomgeving voor onze cliënten en medewerkers en leveren zo een bijdrage aan de veiligheid van de samenleving.

Eigen regie

Cliënten krijgen zoveel mogelijk de regie over hun eigen behandeling. We ondersteunen hen om zelf verantwoordelijkheid te nemen en stimuleren hen om persoonlijke doelen te realiseren. In de online behandelomgeving Minddistrict kunnen zij werken aan onderwerpen die zij belangrijk vinden.

Planetree: mensgerichte zorg

De Woenselse Poort gelooft in mensgerichte zorg. Dat wil zeggen: zorg die je je dierbaren gunt. Het gedachtegoed Planetree zet ons in beweging om cliënten de best mogelijke zorg te geven. Medewerkers en vrijwilligers van De Woenselse Poort doen hun uiterste best om cliënten een goede kwaliteit van leven te geven.

Als werkgever zet De Woenselse Poort zich in voor gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers. We investeren in een professionele en aangename werkomgeving waar ieder met plezier naartoe gaat.

Brug naar de samenleving en reguliere zorg

De Woenselse Poort fungeert als brug tussen forensische psychiatrie en de reguliere geestelijke gezondheidszorg biedt ambulante zorg. Ook na de (verplichte) behandeling geven we cliënten passende ondersteuning. Hierin werken we samen met partners in de regio.

Contact

We helpen je graag.

Meer weten? Neem contact met ons op.