Werken bij De Woenselse Poort

Werken bij De Woenselse Poort betekent: werken met bijzondere mensen in een bijzondere omgeving. Als medewerker kun je rekenen op een goede werksfeer met aandacht voor jouw professionele ontwikkeling. De Woenselse Poort is een organisatie waar je je elke dag met plezier voor inzet.

De Woenselse Poort is onderdeel van concern GGzE. Binnen GGzE zetten circa 2.300 medewerkers zich ervoor in om jaarlijks zo’n 12.500 cli├źnten de hulp te bieden die ze nodig hebben.

Professionele ontwikkeling

Je werkt op het grensvlak van hulpverlening en justitie. Dit vraagt speciale kennis en vaardigheden.

Om de kennis van onze medewerkers op peil te houden, werken we met verplichte leerlijnen per vakgebied. Je volgt deze via e-learning, reflectie- en casu├»stiekbesprekingen, klassikale – en groepsbijeenkomsten. Dit geeft je de kans om je binnen jouw vakgebied te ontwikkelen tot specialist in de forensische psychiatrie.

Zorgprofessionals

Op de website Werken bij GGzE lees je wat het werken bij onze organisatie zo bijzonder maakt en welke vacatures er zijn. Ook vrijwilligers en stagiairs zijn van harte welkom om een steentje bij te dragen.

Ervaringsdeskundigen

Ervaringsdeskundigen leveren een belangrijke bijdrage aan het werk van De Woenselse Poort. Wil je anderen helpen met jouw ervaringen? Dan kun je stagiair(e) of vrijwilliger aan de slag. We hebben ook een opleiding voor ervaringsdeskundigen. Daarmee kom je in aanmerking voor een betaalde functie op basis van een leer-arbeidsovereenkomst. Bekijk de mogelijkheden op de website Werken bij GGzE.

Contact

We helpen je graag.

Meer weten? Neem contact met ons op.