Helende omgeving

Cliënten verblijven in een huiselijke omgeving en kunnen in overleg bezoek ontvangen.

Een fijne omgeving helpt cliënten om persoonlijke doelen te bereiken. Daarom investeert De Woenselse Poort in een huiselijke omgeving. We doen ins best om de sociale omgeving van de cliënt bij de behandeling te betrekken. De veiligheid van cliënten, medewerkers en de samenleving staan steeds centraal.

Menselijke technologie

We gebruiken gemakkelijke, begrijpelijke en moderne techniek. De technologie staat in dienst van de bewegingsvrijheid van de cliënt en garandeert tegelijkertijd de veiligheid van cliënten en medewerkers.

Ik werk graag met mijn handen. In de werkplaats maak ik tafels en klein spul. Daar ben ik trots op.

Huiselijke omgeving

Cliënten en naasten voelen zich bij De Woenselse Poort op hun gemak. De gezamenlijke ruimtes hebben een huiselijke sfeer. Mensen kunnen er dingen doen die bij hen passen, samen of individueel. Iedere cliënt heeft een eigen kamer met persoonlijke voorzieningen.

Rol van vrienden, familie en gemeenschap

Familie, naasten en bekenden voelen zich welkom en kunnen op afspraak de cliënt bezoeken. Zij helpen samen met vrijwilligers om het verblijf van de cliënt prettiger te maken. Tegelijkertijd kunnen zij hem of haar ondersteunen om resultaten te bereiken met de behandeling.

Contact

We helpen je graag

Heb je vragen over de inzet van Planetree binnen GGzE? We beantwoorden ze graag.