Planetree: mensgerichte zorg

De Woenselse Poort gelooft in mensgerichte zorg: zorg waarin het individu centraal staat, zorg die je je familie en vrienden gunt. Het gedachtegoed Planetree stimuleert ons om cliënten de best mogelijke aandacht en zorg te geven.

Tevreden cliënten

Iedere cliënt kan rekenen op een persoonlijke benadering. Medewerkers en vrijwilligers hebben oprechte aandacht voor ieders eigenheid, mogelijkheden en behoeften. Dat zie je terug in de persoonlijke dagprogramma’s en de waardering van cliënten voor onze zorg.

Gemotiveerde medewerkers

Als werkgever neemt De Woenselse Poort verantwoordelijkheid voor gemotiveerde en tevreden medewerkers en vrijwilligers. We investeren in een aangename werkomgeving waar ieders professionaliteit de ruimte krijgt en waar ieder met plezier naartoe gaat.

Wat houdt Planetree in?

Planetree gaat uit van drie pijlers:

Belangrijke pagina's

  • Betere zorg

    We hebben respect voor iedere cliënt en zetten ons in voor een goede kwaliteit van leven.

  • Helende omgeving

    Cliënten verblijven in een huiselijke omgeving en kunnen in overleg bezoek ontvangen.

  • Gezonde organisatie

    We zetten ons in voor gemotiveerde medewerkers en goede samenwerkingsrelaties.

Waarom Planetree bij De Woenselse Poort? 

Planetree staat voor een visie die ons op de koers houdt van mensgerichte zorg. 

Concern GGzE heeft als eerste GGZ-instelling in Europa het Planetree-label ontvangen. Dit internationale label is een erkenning voor het bieden van mensgerichte zorg; mensgerichte zorg voor cliënten en de directe omgeving én voor medewerkers en de samenleving. We betrekken cliënten en naasten, medewerkers en de omgeving actief bij (verbeteringen in) de zorg. Mensgerichte zorg vraagt voortdurend onderhoud.

Contact

We helpen je graag

Heb je vragen over de inzet van Planetree binnen GGzE? We beantwoorden ze graag.