Coöperatie Slimmer leven organiseerde de voorronde in samenwerking met Máxima Medisch Centrum. Welshop mag namens Oost-Brabant deelnemen aan de finale van de Nationale Zorginnovatieprijs op 14 maart.

Wat is Welshop?

Welshop richt zich op het aanbieden van producten voor mentale groei, die gebaseerd zijn op online coaching. Via Welshop kunnen klanten een coach krijgen waarmee zij online contact hebben. Het platform is ingericht als een webshop, zodat het een herkenbare omgeving is voor klanten.

Beoordeling jury

Jurylid Gerrit Slooter lichtte de keuze voor de winnaar toe: “Deze innovatie zorgt ervoor dat zorg meer bereikbaar wordt. Juist voor de hulpvraag mentale groei zijn er veel mensen die niet via de huidige kanalen zorg zoeken. We denken dat Welshop deze mensen een alternatief kan bieden”.

Nationale Zorginnovatieprijs

Dankzij de Nationale Zorginnovatieprijs krijgen ondernemingen de kans om hun bereik te vergroten en een prijs te winnen om de onderneming te versnellen. De finale wordt op 14 maart tijdens het Health Valley Event in Nijmegen gehouden. De winnaar maakt kans op €15.000 aan prijzengeld en krijgt professionele begeleiding bij de verdere ontwikkeling van de innovatie.

Ga naar de Welshop >

 

Alle nieuwsberichten

Nieuwsoverzicht

Bekijk alle nieuwsberichten in het nieuwsoverzicht

Naar het overzicht

Wat zoek je?

Vind in een paar stappen de juiste informatie.

Help mij zoeken