Foto Marie-Louise Vossen

“Pijn in mijn hart”

“Ik neem met pijn in mijn hart afscheid van GGzE. De afgelopen 33 jaar heb ik met hart en ziel gewerkt in de GGZ, waarvan de laatste 19 jaar bij GGzE. Het is een doelgroep en sector waar ik de rest van mijn leven een band mee zal houden en me hard voor zal maken. Na 9 jaar besturen bij GGzE dient zich nu de uitdaging en kans aan om mijn blik te verruimen als voorzitter van de raad van bestuur in een aangrenzende sector. Ik ben trots op GGzE, en zal ook na 15 februari ambassadeur blijven van deze mooie organisatie en doelgroep”, aldus Marie-Louise Vossen.

Ruim 19 jaar geleden begon Marie-Louise bij GGzE; eerst als zorgmanager, later als directeur van de divisie Volwassenen en Ouderenpsychiatrie. In 2010 werd ze benoemd als lid van de raad van bestuur, naast Joep Verbugt.

Joep Verbugt, voorzitter raad van bestuur GGzE

“Ik vind het erg jammer dat Marie-Louise vertrekt. We hebben heel plezierig samengewerkt en zijn een goed team vanuit een complementaire visie op zorg, vernieuwing en leiderschap. Ik ga haar als collega en als persoon missen, maar ik begrijp de stap die ze maakt.”

Gerard Mertens, voorzitter raad van toezicht GGzE

“Met zo’n mooie vervolgstap willen we Marie-Louise allereerst van harte gelukwensen, in de wetenschap dat de organisatie haar zal gaan missen. Namens de raad van toezicht wil ik Marie-Louise bedanken voor haar inzet en grote betrokkenheid bij de organisatie gedurende 19 jaar, waarvan 9 jaar als lid van de raad van bestuur. Marie-Louise heeft in die periode veel betekend voor onze organisatie en een krachtige impuls gegeven aan de innovatie en cliëntparticipatie binnen GGzE. Ik wens Marie-Louise veel plezier en succes toe in haar nieuwe rol bij Libra.”

De raad van toezicht van GGzE buigt zich, in afstemming met bestuursvoorzitter Joep Verbugt, over de opvolging van Marie-Louise Vossen.

Alle nieuwsberichten

Nieuwsoverzicht

Bekijk alle nieuwsberichten in het nieuwsoverzicht

Naar het overzicht

Wat zoek je?

Vind in een paar stappen de juiste informatie.

Help mij zoeken