De ingrijpende bouwaanpassing was de laatste van een reeks maatregelen die zijn genomen als gevolg van het verbetertraject die De Woenselse Poort heeft ingezet.

Tijdens de opening stonden sleutels symbool voor het afsluiten van een bewogen periode, én voor een nieuwe koers waarmee De Woenselse Poort de toekomst tegemoet treedt. Mike Weerts, onder andere acteur in de film 'Of Ik Gek Ben', liet een cliënt en een (wetenschappelijk) medewerker aan het woord die vanuit eigen blik de forensische psychische zorg belichtten, voordat de directeuren Jan Reijnen en Gertrude Graumans de sleutel keerden. Daarmee was de opening van de nieuwe entree een feit.

Opening Entree Dr. Poletlaan 72         Opening Entree Dr. Poletlaan 72

 

 

 

 


Licht, transparant én veilig

De entree voldoet nu niet alleen aan de veiligheidseisen, maar draagt ook bij aan een meer mensvriendelijke omgeving. Meer ruimte, meer licht en meer transparantie dragen ook bij aan nieuwe initiatieven waarmee de kwaliteit van forensische psychische behandeling wordt versterkt. Er is veel aandacht voor de behandelcultuur, de veiligheid van alle betrokkenen én duurzame verbinding met elkaar. Dat maakt dat de opening een opening naar een nieuw elan.

Alle nieuwsberichten

Nieuwsoverzicht

Bekijk alle nieuwsberichten in het nieuwsoverzicht

Naar het overzicht

Wat zoek je?

Vind in een paar stappen de juiste informatie.

Help mij zoeken