Ontdek het forensische werkveld

We organiseren een online banenmarkt voor De Woenselse Poort op 28 mei.

Heb jij een zorggerelateerd diploma op zak? En ben jij op zoek naar een baan in de forensische psychiatrie of gewoon geïnteresseerd in wat De Woenselse Poort te bieden heeft? Doe eens gek en bezoek ons online! Op 28 mei organiseren wij weer een banenmarkt: de GGzExperience.

In deze online editie laten we je graag kennismaken met De Woenselse Poort. Het thema is: Achter gesloten deuren. Geïnspireerd op de werkomgeving van DWP en maar ook op jouw setting: thuis, online, vanachter je eigen gesloten deur. Gewoonlijk organiseren we een fysieke inloop maar dat is vanwege corona niet mogelijk.

Live event

Het programma duurt van 13.00-15.00 uur. Tijdens dit live event vertellen jouw toekomstige collega’s over hun werk en boeiende werkomgeving. In 2 uur tijd heb je uitgebreid kennis gemaakt met (het werken binnen) De Woenselse Poort, onze vacatures en de sollicitatieprocedure. Daarna begint het aftellen tot je eerste werkdag…

Stel je vraag

Wij bieden de mogelijkheid om voorafgaand aan dit event vragen te stellen via: ggzexperience@ggze.nl. Uiteraard is er ook een mogelijkheid om via de chatfunctie gedurende de uitzending vragen te stellen. Het zal ons niet lukken om iedereen antwoord te geven tijdens deze 2 uur, maar we doen ons best om je alsnog achteraf te beantwoorden. Daarom is het prettig wanneer je jouw contactgegevens stuurt naar bovengenoemd mailadres, zodat we zeker weten dat we je kunnen bereiken. 

GGzExperience: achter gesloten deuren

Vrijdag 28 mei vanaf 13.00 uur kun je het online event via deze link volgen.

Een andere update lezen?