Nieuwe directeur voor De Woenselse Poort

Theo Vedder is de nieuwe divisiedirecteur met portefeuille bedrijfsvoering, voor de divisie Forensisch & intensieve behandeling , inclusief De Woenselse Poort. Vanaf 19 februari vormt hij samen met Jeroen Kampkes, directeur behandeling, het directieteam van deze divisie.

Theo Vedder heeft veel ervaring in het leiden van veranderingen in een complexe en snel veranderende omgeving. Hij maakt zich sterk voor organisatorische ontwikkelingen waardoor er meer ruimte en aandacht ontstaat voor verbeteringen en vernieuwingen en meer tijd voor de cliënt. Zowel in een productieomgeving als binnen de financiële sector heeft hij een grote diversiteit aan trajecten afgerond. Daardoor heeft hij een brede kijk op zaken.

De raad van bestuur is blij met zijn komst. “Theo heeft veel ervaring in het leiden van complexe veranderingen, met aandacht voor eigenaarschap en het optimaliseren van processen. Onderwerpen die voor onze organisatie in deze periode heel relevant zijn. We zijn blij dat Theo al op zo’n korte termijn het directieteam komt versterken”, aldus voorzitter Carla van de Wiel.

Een andere update lezen?