Nieuwe bestuurders voor GGzE

Carla van de Wiel en Ingrid Willems zijn de nieuwe bestuurders van GGzE. Zij volgen interim-bestuurder Luc Kenter op die de afgelopen maanden bij GGzE aan het roer stond. Carla van de Wiel start op 1 april als voorzitter raad van bestuur, Ingrid Willems start op 15 mei als lid raad van bestuur.

Carla van de Wiel heeft zeer ruime bestuurservaring in de zorg, onder meer als bestuursvoorzitter van Treant Zorggroep, als directievoorzitter van het HagaZiekenhuis/ lid raad van bestuur RHG en het afgelopen half jaar als interim-bestuurder bij VVT-organisatie Aafje.

Ingrid Willems is momenteel opleider psychiatrie en psychiater bij GGz Breburg. Daarnaast is zij bestuurslid van de NVvP (Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie).

Job van der Have, voorzitter raad van toezicht a.i. van GGzE: “Carla en Ingrid brengen de gewenste combinatie mee van ruime bestuurlijke ervaring in de complexe zorgwereld en een stevige inhoudelijke ggz-achtergrond. We zijn zeer verheugd dat Carla en Ingrid binnenkort aan de slag gaan.”

Een andere update lezen?