Mondkapje voor bezoekers verplicht

Om het coronavirus zoveel mogelijk buiten de deur te houden stellen we het dragen van een mondkapje voor bezoekers vanaf 12 jaar verplicht.

In de eerste fase van corona is het ons gelukt om het virus zoveel mogelijk buiten de deur te houden. En dat willen we graag zo houden. Niemand is blij met de maatregelen. Ook wij niet. Maar we moeten alles op alles zetten om het coronavirus in de dammen. Daarom stellen we het dragen van een mondkapje voor bezoekers vanaf 12 jaar verplicht.

Wanneer een mondkapje dragen?

Wanneer je binnen De Woenselse Poort rondloopt in een publieke ruimte, is het dragen van een mondkapje verplicht. Denk aan het sociocentrum en de gangen. Buiten hoeft dit niet. Een mondkapje is ook niet nodig als je in een ruimte zit, met inachtneming van de 1,5 meter afstand en de hygiënemaatregelen. Je mag je eigen mondkapje gebruiken.

De Woenselse Poort stelt mondkapjes beschikbaar

Vanuit GGzE stellen we mondkapjes beschikbaar voor bezoekers. Op alle locaties waar het dragen van een mondkapje verplicht is, zijn mondkapjes beschikbaar die je kunt gebruiken. Je kunt ook een eigen mondkapje gebruiken.

Mondkapje voor cliënten

Ambulante en klinische cliënten zijn niet verplicht om een mondkapje te dragen. Wel is dit een dringend advies.

Mondkapje voor medewerkers en begeleiders

Medewerkers en begeleiders van GGzE zijn ook verplicht om in onze publieke ruimtes een mondkapje te dragen.

Houd vol, houd moed! Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Een andere update lezen?

Ook interessant