Jeroen Kampkes wordt bestuurder bij Mondriaan

Jeroen Kampkes, directeur behandelzaken van De Woenselse Poort, wordt per 1 september 2024 lid van de raad van bestuur bij Mondriaan GGZ in Limburg.

Daarmee komt een einde aan een lange samenwerking tussen Jeroen en GGzE / De Woenselse Poort. Hij trad in 2011 in dienst en vervulde in die 13 jaar verschillende functies. De laatste vijf jaar was Jeroen lid van de divisiedirectie Forensische & Intensieve Behandeling, lange tijd samen met Gertrude en sinds enkele maanden met Theo. “In die zin komt mijn vertrek iets te vroeg”, bekent Jeroen. “Maar Mondriaan biedt mij nu een prachtige gelegenheid om als bestuurder aan de slag te gaan, en dat in Limburg, de provincie waar ik geboren ben. Die kans kan ik echt niet laten lopen. Tegelijk doet die stap aan mijn relatie met GGzE niets af. Deze organisatie is en blijft voor mij een ontzettend fijne plek. Op mijn tijd hier zal ik met dankbaarheid, plezier en trots terugkijken, dat weet ik zeker. Die trots voel ik specifiek voor wat collega’s dagelijks aangaan, neerzetten en bereiken, en dan met name binnen De Woenselse Poort. Ik neem die herinneringen absoluut met mij mee. Ik heb veel van mijn collega’s mogen leren. Dat maakt nu dat ik deze nieuwe stap kan zetten. Dank daarvoor”, aldus Jeroen.

Bestuursvoorzitter Carla van de Wiel vindt het ontzettend jammer dat Jeroen GGzE gaat verlaten. “Maar we gunnen hem zo’n mooie carrièrestap echt van harte. En wij op onze beurt danken hem ook heel hartelijk voor zijn betrokkenheid, rust en deskundigheid die hij al die jaren bracht. We wensen hem veel succes. Én we feliciteren Mondriaan met de komst van Jeroen: we zien hem graag als bestuurder in ons netwerk tegemoet!”

Mondriaan GGZ is net als GGzE een grote geïntegreerde GGZ-organisatie in Zuid-Limburg, met het brede spectrum van ambulante woonbegeleiding, begeleid wonen, jeugdzorg, reguliere volwassen en ouderen GGZ, tot (trans)forensische zorg. Mondriaan staat voor het bevorderen van mentale gezondheid, vernieuwende en passende zorg, en preventie samen met netwerkpartners. Samen met Jean-Paul Essers zal Jeroen de raad van bestuur vormen.

Een andere update lezen?