GGzE opnieuw Planetree gecertificeerd!

GGzE is trots dat wij ons weer Planetree gecertificeerd mogen noemen. Wij bedanken iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit mooie zilveren resultaat. Een resultaat waar iedereen die zich  bij GGzE betrokken voelt supertrots op mag zijn.

De Planetree International Certification Committee zei hierover het volgende:  “We congratulate GGzE with their person-centered-care re-certification! The Silver Level still makes you very much one of the high league of exceptional Person-centered care facilities.’

De vorige certificering in 2018 betrof Goud. Betekent dit dan dat GGzE het nu slechter heeft gedaan? Zeker niet. Echter om aantoonbaar onderscheidend te zijn, is in de afgelopen periode de lat weer hoger komen te liggen.

De auditoren van Planetree Nederland waren erg onder indruk van wat ze hebben gezien en ervaren aan mensgerichtheid binnen GGzE. “GGzE is een grote en diverse organisatie. Daarom vinden we het extra bijzonder dat de medewerkers zo mensgericht werken. Ook nog een tijdens de COVID-crisis, die zo’n grote impact heeft gehad op cliënten en medewerkers.” GGzE laat over de gehele breedte zien dat het een erg mensgerichte organisatie is waar medewerkers bijzonder trots op zijn. De Planetree visie staat hoog in het vaandel en GGzE is een voorloper op dit gebied.

Normaliter zou de volgende hercertificering pas over drie jaar zijn. Als lerende organisatie wil GGzE niet zolang wachten en al volgend najaar graag voor Goud gaan.

Een andere update lezen?