Werken bij De Woenselse Poort

Werken bij De Woenselse Poort betekent: werken op het grensvlak met bijzondere mensen. Samen zijn we verantwoordelijk voor een veilige terugkeer naar de maatschappij.

Als medewerker kun je rekenen op een goede werksfeer met aandacht voor jouw professionele ontwikkeling. De Woenselse Poort is een organisatie waar je je elke dag met plezier voor inzet.

De Woenselse Poort is de grootste forensische psychiatrische kliniek van Nederland en kent drie beveiligingsniveaus. We zijn onderdeel van GGzE. We behandelen ongeveer 250 cliënten klinisch en ongeveer 400 cliënten ambulant. Ruim 600 medewerkers ondersteunen hen vanuit diverse locaties op Landgoed de Grote Beek in Eindhoven.

Werken op het Grensvlak

De Woenselse Poort is onderdeel van concern GGzE. Binnen GGzE zetten circa 2.300 medewerkers zich ervoor in om jaarlijks zo’n 12.500 cliënten de hulp te bieden die ze nodig hebben.

Je werkt op het grensvlak van hulpverlening en justitie. Dit vraagt speciale kennis en vaardigheden. Om de kennis van onze medewerkers op peil te houden, werken we met verplichte leerlijnen per vakgebied. Je volgt deze via e-learning, reflectie- en casuïstiekbesprekingen, klassikale – en groepsbijeenkomsten.

Dit geeft je de kans om je binnen jouw vakgebied te ontwikkelen tot specialist in de forensische psychiatrie.

,,Iemand stappen zien maken in de behandeling is wat mijn werk het mooist maakt.”

Open sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in het werken binnen de forensische zorg? Of wil je graag ontdekken of het bij je past? Dan wordt jou een oriënterend gesprek aangeboden met onze recruiter samen met een teamleider van De Woenselse Poort.

Voor diverse afdelingen binnen De Woenselse Poort zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Omdat iedereen een eigen invulling geeft aan werkplezier, gaan wij graag met je in gesprek.

Binnen De Woenselse Poort heb je goede inhoudelijke afstemming met teamgenoten en behandelaars. Je krijgt de ruimte voor verdere ontwikkeling op zowel inhoud als functie.

Contact?

We helpen je graag

Meer weten? Neem contact met ons op.